zaterdag 23 januari 2010

Dio - Distraught Overlord gaat stoppenDio - Distraught Overlord gaat na het liveconcert van 13 maart in de Takadanobaba AREA stoppen met de activiteiten als Dio - Distraught Overlord. De band plaatste een bericht op hun officiële website met uitleg:

We hebben besloten dat Dio na het concert van 13 maart gaat stoppen.
Het is drie jaar en 8 maanden geleden dat wij gestart zijn, op 14 mei 2006, door de steun van fans en door iedereen die een band hebben met deze band konden wij muziek maken.

Natuurlijk zijn de fans in Japan, maar ook de fans over de gehele wereld, die altijd uitkeken naar onze liveconcerten en releases, belangrijk voor ons. En door het kruizen van zowel land en taalbarrières is het voor ons een geweldige ervaring geweest.

Verder, we zijn enorm gesteund door de fans in Japan die op ons wachtten op de terugkeer na de Europese tour.

Nadat de Europese tour in Oktober klaar was, namen we een pauze en was de planning om terug te komen. Maar na verschillende discussies tussen de bandleden, voelden wij dat we niet konden terugkomen als Dio.

Daarom zijn we tot de conclusie gekomen om te starten als een nieuwe band, aangezien wij voelen dat dit de beste weg is voor ons om te nemen, op dit ogenblik.

Het spijt ons enorm voor diegene die wachten op de terugkeer van Dio. Hoewel, zonder falen, zullen wij terugkkomen, zodat wij nieuwe muziek kunnen maken.

Er zal een tijd overheen gaan voordat dat gaat gebeuren, dus wacht op ons.

And zo is het gekomen dat 13 maart onze laatste concert als Dio zal zijn.

Natuurlijk zullen wij enorm blij zijn als jullie erbij kunnen zijn.

Alhoewel wij het einde bereiken, willen wij iedereen tot zover enorm bedanken.

Alle leden van Dio

Bron: Shattered Tranquility
blog comments powered by Disqus