maandag 7 september 2009

GACKT's grootste plannen

Gackt, of dit jaar GACKT, heeft een aantal nieuwe release plannen bekend gemaakt. GACKT is dit jaar precies 10 jaar actief als solo artiest.

Alle negen PLATINUM BOX collecties zijn in prijzen verlaagd, deze bevatten DVD's met verschillende film materialen. Deze collecties komen uit op 14 oktober. Op 28 oktober brengt GACKT een live fotoboek uit met foto's van zijn laatste Requiem et Reminiscence II tour en de tours ervoor.

Voor de leden van zijn officiële Dears fanclub gaat er een live DVD uitkomen getiteld VISUALIVE ARENA TOUR 2009 TOUR FINAL. Deze DVD komt uit op 18 november en bevat zijn laatste concert van zijn laatste tour in de Saitama Super Arena op 12 juli. Daarnaast bevat de DVD een documentaire en een andere versie van zijn single GHOST, met drummer Jun-ji (BULL ZEICHEN 88, ex-SIAM SHADE).

Een nieuwe single, nog ongetiteld, zal ook op 18 november uitkomen. Deze single gaat ook gebruikt worden voor de derde serie van Sengoku Basara (Devil Kings), een videogame.

Op 2 december komt er een 'perfect story book' uit met de titel REBORN. Het bevat een origineel verhaal van de VISUALIVE tour en een CD met een originele drama en 13 tracks.

Leden van Dear krijgen een andere CD met de originele versie van Flower, een fotoboek van de tour Requiem et Reminiscence, een after-tour verhaal en een speciaal bericht van GACKT.

Op 24 december zal de tiende editie van de PLATINUM BOX uitgebracht worden. Het bevat een doos met sugoroku (een japans bordspel) dat de titel GACKT Sugoroku draagt. Daarnaast bevat het een dart competitie tussen GACKT en gitarist YOU.

Meer informatie wordt binnenkort bekend gemaakt.

Bron: Jame UK
blog comments powered by Disqus