zondag 16 augustus 2009

Tweede jubileum album voor GLAY

GLAY gaat een tweede editie van hun 15-jarig jubileum best-of album uitbrengen. De eerste editie heette THE GREAT VACATION, dit deel gaat THE GREAT VACATION VOL.2 heten. Het album zal op 21 oktober uitgebracht worden.

THE GREAT VACATION VOL.2 bevat 3 cd's met op de eerste 2 in totaal 31 tracks. Tracks van hun grote debuut RAIN (1994), tot aan de singel Tomadoi/SPECIAL THANKS (2000) komen erop te staan. Ook komen er 5 gloednieuwe tracks erop te staan, waaronder Goran, sekai wa kurushimi ni michite iru yo, een liedje van hun zij-project NEVER MIND.

Op de derde cd bevat een gloednieuw studio album met 11 tracks.

De compilatie wordt in drie diverse edities uitgebracht. Een normale 3CD-only, een limited type A met twee DVD gevuld met 23 muziekvideo's en een limited type B met een DVD gevuld met live tracks gekozen door de fans van GLAY. Op dit moment mag je nog stemmen, tot 22 augustus op deze site.In 1988 werd er gestart met de band GLAY, een aantal jaren later werd de band compleet en begon de band ik Tokio te spelen. De band bestaat nu uit zanger Teru, gitaristen Takuro en Hisashi en bassist Jiro. Nagai Toshi is support bandlid als drummer.

Bron: Jame UK
blog comments powered by Disqus