donderdag 16 juli 2009

Meer informatie over tweede album Acid Black Cherry

De titel van het tweede albuim van Acid Black Cherry is bekend. De cd zal Q.E.D. heten en bevat 12 tracks waaronder de singles +∞ Century Boys, Nemuri hime, Yasashii uso en een album versie van Jigsaw.

Het album bevat ook een refrein opname van 100 fans, de eerste helft bestaat uit fans van Janne Da Arc's fanclub, de andere helft bestaat uit fans van Janne Da Arc's mobiele website. Deze fans werden uitgekozen omdat zij de single Yasashii uso hadden gereserveerd, voordat de single uitkwam. Alle fans dat deelgenomen hebben aan de opname zijn ook terug te zien in het boekje van Q.E.D.

Het album zal uitgebracht worden in drie edities. Een normale editie en twee edities met een DVD. De DVD's verschillen met elkaar, want om de ene versie zal de officiele muziekvideos en een interview met yasu bevatten. De andere versie bevat live footage van het Acid Black Cherry concert in de LUIDROOM ebisu in Tokio, dat op 4 maart plaatsvond. Daarnaast bevat deze versie een speciale making-of Q.E.D. video.Bron: Jame UK
blog comments powered by Disqus