woensdag 15 juli 2009

Aliene Ma'riage gaat weer optreden

Visual kei band Aliene Ma'riage gaat weer optreden, de band zal op 22 september in de ESAKA MUSE optreden met de complete line-up met Kyouka† (zang), Mast (gitaar) en Ray (bass). De band treed eenmalig op om samen met andere bands te vieren dat de concertzaal ESAKA MUSE 5 jaar bestaat. Het festival zal duren van zaterdag 19 september tot en met woensdag 23 september. Bands als ClearVeil, RivaSquall, E'm~grief~, Dali, Megaromania, chariots, brodiaea. Anjyu', hurts en veel meer bands zullen deze dagen optreden. Platenlabel Under Code heeft dit festival georganiseerd, het festival draagt ook de naam UNDER CODE PRODUCTION PRESENTS ESAKA MUSE 5TH ANNIVERSARY.

Op de dag dat Aliene Ma'riage optreed is de dag van de 'one day revival', wat aangeeft dat de bands die op deze dag spelen eenmalig bij elkaar komen om het feestje mee te vieren. Dit is dus ook een unieke kans om bands als Aliene Ma'riage, Anjyu', hurts, Pashyu en 罪団法人黒十字 live te zien.

Aliene Ma'riage was een visual kei band met een unieke stijl, dit kwam vooral door de schreeuwerige stem van Kyouka†. De band startte in 1998 en ging in 2001 uit elkaar.Bron: Esaka Muse & Jame NL
blog comments powered by Disqus