donderdag 21 mei 2009

Nega brengt langverwacht album uit

Nega gaat langverwachte eerste volledig album uitbrengen op 22 juli. De titel van het album is GRAVE OF THE SACRIFICE en bevat tracks als Soul Cry, reminiscence, idle, lust[er] en muddy cult. In totaal zal het album uit 12 tracks bestaan. Het album zal in twee versies uitgebracht worden, de Visual Grave Type en de Audible Grave type, die de bonus track Kuuhaku en een muziekvideo idle zal bevatten.

Nega zal ook nog een digitale single uitbrengen met de titel Nameless alice. Dit zal vanaf 1 juni te downloaden zijn op de website van Under Code Productions: Under Ground Music Online.

Nega is als duo project gestart door bassist Ray (ex-Aliene Ma'riage) en zanger Jin in december 2004. Drummer Yuu (ex-DHIANA) vergezelde, na de eerste demo van Nega, de band. Tot maart 2006 werd er gebruikt gemaakt van support gitaristen. De band werd compleet toen Hiroki en SAN in 2006 de band kwam vergezellen. Opd it moment bestaat de band uit zanger Jin, gitarist SAN, bassist Ray en drummer Yuu.Bron: Jame UK & Officiële website
blog comments powered by Disqus