maandag 20 april 2009

HEATH uit X Japan?

Zit X Japan zonder bassist of niet? Volgens Sports Nippon is de rockband zijn bassist Hiroshi Morie, ook wel bekend als HEATH, al kwijt wegens onopgeloste problemen met het management. De problemen kwamen aan het licht nadat er twee concerten werden gecanceld in Korea.

Na weken van gesprekken (over zijn contract) kwam er geen schot in het oplossen van de problemen. De management van de band heeft inmiddels al bericht gekregen van HEATH met daarin zijn aankondiging van vertrek. Dit kwam ongeveer op het moment binnen toen de concerten in de Tokyo Dome in de voorverkoop ging op 18 april. De concerten die op 2 en 3 mei plaatsvinden waren op dezelfde dag uitverkocht. X Japan hoopt dat de concerten niet op het laatste moment gecanceld gaan worden, netals in Korea. Yoshiki heeft publiekelijk al belooft dat de Tokyo Dome concerten niet worden gecanceld of verplaatst. Als dat zo is en HEATH is vertrokken, dan moet er een andere bassist invallen en in een paar dagen alles oefenen en kennen.

Yoshiki wil nog proberen met HEATH in gesprek te gaan. Tot die tijd is het afwachten wie komt invallen of dat HEATH toch terugkomt. HEATH speelt als sinds 1992 in X Japan als bassist.Bron: JrockNYC
blog comments powered by Disqus