zaterdag 18 april 2009

best of-hide

Ondanks dat hide bijna 11 jaar dood is, is deze zanger nog razend populair. Een nieuw best of-album zal eind april uitgebracht worden. De titel van dit album is We ♥ hide ~The Best in The World~ en bestaat uit een collectie van hide's beste liedjes.

Alle fans uit de gehele wereld werd gevraagd een eigen top 20 van favoriete liedjes van hide in te sturen. De ingezonden top 20 lijsten zijn gebruikt om een tracklist van te maken. De tracklist is nog niet bekend gemaakt en waarschijnlijk zullen we moeten wachten totdat de cd uitgebracht gaat worden.

Het album zal in twee versie uitgebracht worden: de limited editie en de standaard editie. Met de koop van de limited editie krijg je een t-shirt en een special box waarin de cd's inzitten. De standaard editie bevat alleen de 2 cd's. Ben je op tijd, dan krijg je korting.

En om het allemaal compleet te maken, zal er dit jaar weer een Memorial Day zijn met de titel 'We ♥ hide' in Japan.hide, was de pseudoniem van Hideto Matsumoto en werd bekend als gitarist van X-Japan. Hij werd nog bekende als solo artiest en deed verschillende projecten als 'hide with Spread Beaver' en 'Zilch'. In 1998 overleed hij op 34-jarige leeftijd. Onbekend is of hij zelfmoord had gepleegd of dat het zijn dood een ongeval was.

Bron: JrockRevolution & Hide City
blog comments powered by Disqus