zondag 28 februari 2010

Nieuwe single voor Para:noir

Para:noir gaat een nieuwe single uitbrengen. De single gaat A forlorn hope heten en komt op 7 april uit. De single gaat 1500 yen kosten. De CD zal naast 2 tracks een DVD bevatten met een muziekvideo.

Tracklist:

01. A forlorn hope
02. 刈ルベキ華ヨ刻キタレリ (Karu Beki Hana yo Kiza Kitareri)

DVD tracklist:

01. SONIC KILLING PRAYER

Bron: Shattered Tranquility

XodiacK verliest vier bandleden

XodiacK heeft bekend gemaakt dat bandleden Hizuki, Agito, Yahiro en Chiri de band hebben verlaten. Hierdoor blijft zanger Eros alleen over.

De band geeft aan dat de bandleden aan het einde van hun 'ambtstermijn' zijn en 'gepensioneerd' zijn. Het is onbekend hoe XodiacK verder gaat.

Bron: Shattered Tranquility

Nieuw in de VK-wereld: the WoRLD

the WoRLD is een gloednieuwe visual kei band. De officiële website is vanaf vandaag open en de band zal op 23 maart voor het eerst optreden in de Shinjuku RUIDO k4.



the WoRLD bestaat uit:

Zanger shibuya,
Gitarist Hazuki (葉月),
Gitarist Kei (慶),
Bassist Tama (汰麗, ex-Backdrop Zeroshiki).

De bandleden hebben allemaal ook een blog:

shibuya: http://ameblo.jp/pxdpxd/
Hazuki: http://ameblo.jp/hazuki999/
Kei: http://ameblo.jp/03k01i/
Tama: http://ameblo.jp/tamachin5/

Bron: Shattered Tranquility

VARB stopt eerder dan gepland

Ondanks het slechte nieuws dat VARB zou stoppen en nog zal optreden in de oude formatie 独立国歌-Ashe'-, heeft de band besloten om per direct te stoppen. De band trad gister, 27 februari, voor het laatst op.

Op de officiele website van VARB is te lezen: "Door miscommunicatie tussen de bandleden en doordat de (toekomst)plannen niet goed besproken zijn, is besloten alle plannen te cancellen. Doorgaan met de band zou te moeilijk zijn en daarom is de band per direct gestopt."

Bron: Shattered Tranquility

zaterdag 27 februari 2010

Toetsenist toru-chan verlaat Medi@lize

Toetsenist toru-chan (透ch) gaat Medi@lize verlaten. Hij gaat de band verlaten vanwege muzikale verschillen met de bandleden. Hierdoor kwam de bandlid tot de keuze om te vertrekken. De band zal nog 2 keer optreden met de toetsenist en hoopt dat iedereen de band zal blijven steunen.

toru-chan's laatste concert zal op 22 maart zijn in de HOLIDAY SHINJUKU.

Bron: Officiële website

Gitarist Kiki verlaat Hi:BRiD

Visual kei band Hi:BRiD gaat afscheid nemen van een bandlid. Gitarist Kiki (きき) heeft besloten om de band te verlaten na een aantal discussies met andere bandleden over de visie van de band.

De band verontschuldigt zich voor de zorgen en de problemen die zijn veroorzaakt, maar hoopt dat de fans de band zal blijven steunen.

Kiki's laatste concert zal op 27 maart zijn in de Takadanobaba AREA.

Bron: Officiële website

Maxi single voor Sadie

Sadie gaat een nieuwe maxi single uitbrengen. De single gaat ドレス (Dress) heten en komt op 28 april uit. Na het uitbrengen van de single start de band met een tour getiteld DRESS OF SKIN in juni. Meer informatie is nog niet bekend gemaakt.

Bron: Officiële website

VARB stopt met activiteiten

Visual kei band VARB gaat stoppen met activiteiten. De band, dat in september 2009 startte met activiteiten, zal stoppen vanwege muzikale verschillen tussen de bandleden. De band zal op 11 maart voor het laatst optreden in de Shibuya RUIDO K2.

Zanger hiron (ひろん) zal niet meer terugkomen in de muziekwereld. Hij heeft besloten te stoppen met zingen. De band verontschuldigt zich voor de plotselinge mededling, maar hoopt dat de fans hen steunen tot het eind.

Op diezelfde avond zullen de bandleden eenmalig in de oude formatie 独立国歌-Ashe'- te zien zijn.

Bron: Officiële website

Nieuwe gitarist en bassist voor UnsraW

Visual kei band UnsraW is weer compleet! Bassist Jin (迅) en gitarist Madoka (円) zijn vanaf vandaag officiële bandleden van de band. Jin (ex-feathers-blue, support bij THE.LAST, Black:List, Since1889, DEPAIN en jigoro) speelde al in UnsraW als support en was ook aanwezig tijdens de Europese tour.

De beide bandleden hebben ook een eigen blog geopend:

Madoka: http://ameblo.jp/unsraw-madoka
Jin: http://ameblo.jp/unsraw-jin

Daarnaast hebben de rest van de bandleden besloten ook over te gaan op ameba:

Yuuki: http://ameblo.jp/unsraw-yuki
Tetsu: http://ameblo.jp/unsraw-tetsu
Shou: http://ameblo.jp/unsraw-sho

Bron: Officiële website

Calmando Qual's nieuwe look



De mannen van Calmando Qual hebben een nieuwe look. De look lijkt nogal veel weg te hebben van Tim Burton's nieuwste film Alice in Wonderland. Op deze bandfoto is drummer MAYA weer te zien, hij is sinds kort de vaste drummer voor de band.



Bron: Officiële Myspace

vrijdag 26 februari 2010

DEATHGAZE's BLOODY ALL LOVERS

DEATHGAZE's eerste live DVD, getiteld BLOODY ALL LOVERS, heeft een cover en een tracklist. De DVD komt op 22 maart en zal alleen tijdens concerten verkocht worden.

01. Japanese Meliorism
02. -1
03. 闇に雨 腐敗した世界 (Yami ni Ame Fuhaishita Sekai)
04. Evoke the world
05. unchain wing
06. SICK
07. goodbye my earth
08. quench
09. forsaken
10. SINNER
11. BLOOD
12. リヒトゾイレ (Licht Saule)
13. abyss
14. amends
15. genocide and mass murder

Bron: Shattered Tranquility

Debuut album voor ABSTRACT MASH

ABSTRACT MASH gaat in maart een album uitbrengen. Dit wordt het debuut album voor de band. Het album gaat Inside the running subway heten en komt op 3 maart uit.

Het album bevat 11 tracks en kost 2200 yen.

Tracklist:

1. Where's my stand
2. Nothing can be printed with you
3. Save the world
4. I am
5. Aches
6. Tell me
7. Displayed mind
8. We're lonely parallel
9. Inside the running soul
10.Turn your reason
11.Must be

De emo/rock band ABSTRACT MASH startte in 2004 en bouwde populariteit op door te touren in Japan. ABSTRACT MASH bestaat uit zanger en gitarist Taku Muramatsu, gitarist Yugo Kobayashi, bassist Kohei Nashimoto en drummer Yuta Sakamaki.

Van Save the world is inmiddels al een muziekvideo van gemaakt.



Bron: Officiële website & Jame UK

SILENTLINE stopt met activiteiten

De visual kei band SILENTLINE gaat stoppen. Op 2 maart zullen de bandleden voor het laatst optreden. De band stopt vanwege gezondheidsproblemen van een aantal bandleden. Deze bandleden moeten met regelmaat naar het ziekenhuis en daardoor is het moeilijk om de activiteit van de band voort te zetten.

De band bedankt iedereen die met de band te maken heeft gehad en de fans. De band SILENTLINE zou op 31 maart 1 jaar bestaan.

Bron: Kazuki's blog, Yuuya's blog, Yukata's blog, Chihiro's blog en Takeshi's blog.

donderdag 25 februari 2010

Tweede single voor MADE IN GLAD

MADE IN GLAD gaat een nieuwe single uitbrengen op 12 mei. Deze single wordt de tweede single voor de band. Er is nog niet veel bekend gemaakt over de single, verwacht wordt dat dit binnenkort gaat gebeuren.

Om te vieren dat MADE IN GLAD een nieuwe single uitbrengt, heeft de band een evenenemt georganiseerd op 10 mei in de Shinjuki RUIDE K4. Het evenement draagt de titel Melt Into Gladness. Naast MADE IN GLAD treden bands als Re:dis, 0801弐209336 en Egoist op. Kaartjes kosten 2500 yen en gaan op 3 maart in de voorverkoop. Tijdens dit evenement is de nieuwe single van MADE IN GLAD alvast te koop. Diegene die de single kopen, krijgen een cadeautje van de band.

Bron: Shattered Tranquility

Nieuwe look voor PIECElang



PIECElang heeft een nieuwe look. De nieuwe look past bij de single die de band volgende maand gaat uitbrengen. De single gaat YeeeeeeeeeLL heten en komt op 24 maart uit. YeeeeeeeeeLL bevat 2 tracks en kost 1050 yen.

Tracklist:

01. YeeeeeeeeeLL
02. VIVA DREAMER

Bron: Officiële website (Via Miyu)

Nieuwe look voor SaTaN



Nu Mr. Satan weer in de visual kei band SaTaN zit was het hoog tijd voor een nieuwe bandfoto! Deze bandfoto is inmiddels online gezet.



Bron: Neu Mania

Nieuwe single voor EAT YOU ALIVE



EAT YOU ALIVE gaat een nieuwe single uitbrengen. De single gaat Missing you / 暁 (Akatsuki) heten en komt op 19 mei uit. Binnenkort zal de band meer informatie bekend maken over de nieuwe single.

Bron: Shattered Tranquility

Nieuwe look voor cocklobin



De mannen van cocklobin hebben een nieuwe look. Er is duidelijk hard gewerkt om de look te verfijnen.

Bron: Shattered Tranquility

VAMPS DVD preview

Om de aankomende DVD van VAMPS, VAMPS LIVE 2009 U.S.A., te promoten is er een preview online gezet door de band. De DVD komt uit op 17 maart en kost 4800 yen. Op de DVD is het concert in Los Angeles te zien, daarnaast is er een documentaire te bekijken van de band tijdens de tour.

Tracklist:

01. LOVE ADDICT
02. IT's SAD
03. REDRUM
04. EVANESCENT
05. SWEET DREAMS
06. HUNTING
07. TROUBLE
08. SEX BLOOD ROCK N' ROLL
09. I GOTTA KICK START NOW
10. MIDNIGHT CELEBRATION



Bron: Officiële websiteNeu Mania

Nieuwe look voor emmurée



De mannen van emmurée hebben hun look geüpdatet. Op de officiële website zijn ook de aparte foto's van de bandleden te bekijken.


Bron: Officiële website

woensdag 24 februari 2010

Visual kei band Lucy stopt met activiteiten

Visual kei band Lucy (ルーシー) gaat stoppen! De band liet op 1 februari weten dat zij na het liveconcert van 30 maart tijdelijk zouden pauzeren. Maar de bandleden hebben besloten om na het liveconcert van 30 maart te stoppen met de band Lucy. De reden van stoppen is onbekend.

Bron: VKDB

P.S. Dit is bericht nummer 1300.

Anli Pollicino maakt video voor Europese fans

Omdat Anli Pollicino naar Europa komt, hebben de bandleden een introductie video gemaakt voor hun Europese fans. Luister goed hoe zij hallo zeggen in een aantal talen!



Bron: Neu Mania

Meer info over tweede album emmurée



De titel en tracklist van het nieuwste album van emmurée is bekend. Het album gaat 灯陰 (akarikage) heten en zal 3000 yen kosten. Het album bevat 10 gloednieuwe tracks.

Tracklist:

01.miss【drain】
02.ジザスカ (jesusca)
03.灰色の空の下で (haiiro no sora no shita de)
04.I hear the clocks counting down
05.灯陰-orange-
06.『月に溺れる蜜蜂。 (tsuki ni oboreru mitsubachi)』
07.instability
08.弔 (chou)
09.angel’s watercolor
10.ROSES~骨と薔薇と闇と光~ (kotsu to bara to yami to hikari)

Bron: Officiële website

Bassist DragonWAPPPPPPER stapt uit band

Bassist GTR gaat DragonWAPPPPPPER verlaten. De bassist zal op 2 maart, tijdens het liveconcert in de Shibuya BOXX, voor het laatst optreden met de band.

Zijn reden om te vertrekken is na vele discussies over de richting van de band, waardoor zijn vertrek onvermijdelijk werd. GTR bedankt de fans voor de steun en vraagt de fans de band en hijzelf te blijven steunen.

Bron: Blog GTR

Ex-Envus bandleden vormen nieuwe band jubily

jubily is een nieuwe visual kei band dat vanaf 22 februari om 22:22 uur officieel van start gaat. De band bestaat merendeels uit de oude bandleden van Envus:

Zanger 英樹-Hideki- (ex-Envus),
Gitarist 順輝-Junki- (ex-Envus),
Gitarist 薫-Kaoru- (ex-Envus),
Bassist 篝-Kagari- (ex-Envus),
Drummer 霞-Kasumi-.



De band zal op 22 maart voor het eerst optreden in de Otsuka RED ZONE, andere bands die optreden zijn SUICIDE ALI, ZIG+ZAG en Cla vi us.

De bandleden hebben allemaal ook een blog:

英樹-Hideki-: http://ameblo.jp/jubily-blog-hideki/
順輝-Junki-: http://ameblo.jp/jubily-blog-junki/
薫-Kaoru-: http://ameblo.jp/jubily-blog-kaoru/
篝-Kagari-: http://ameblo.jp/jubily-blog-kagari/
霞-Kasumi-: http://ameblo.jp/jubily-blog-kasumi/

Bron: Shattered Tranquility

10 jaar Kagrra,: Tour en nieuwe singles

Dit jaar bestaat visual kei band Kagrra, 10 jaar. Om dit te vieren heeft de band bekend gemaakt een aantal singles uit te brengen en te gaan touren in Japan.

De band zal de komende maanden starten met een project genaamd Kagrra, 10th Anniversary ~Hyakkiyakou~. Dit project houdt een aantal concerten in vanaf 3 maart tot en met 3 juni.

Op 16 juni komt de eerste single van dit jaar uit en in augustus zal de tweede single uitkomen. Er is nog niet veel informatie vrijgegegeven over de singles, maar verwacht wordt dat dit binnenkort zal gebeuren.

Na de releases zal de band een tour houden onder de titel Angya Hyakkiyakou ~kage~ vanaf augustus tot en met september. Deze tour zal 11 concerten lang zijn.

Kagrra, heeft een speciale website geopend om de 10de verjaardag van de band te vieren. Alle bandleden hebben een speciale video gemaakt die binnenkort geüpload wordt.

Bron: Jame UK

dinsdag 23 februari 2010

Nieuwe look voor Matenrou Opera



De mannen van Matenrou Opera (摩天楼オペラ) hebben een nieuwe look. Een leuke verandering als je kijkt naar de vorige look.


Bron: Shattered Tranquility

Terugkeer van Variable Messiah met best of album

Variable Messiah komt terug en gaat een best of album uitbrengen. Het album gaat BEST COLLECTION 2000~2004 heten en komt op 12 mei uit. Het album kost 3150 yen en zal naast het album een boekje van 8 pagina's bevatten. Alle tracks worden re-mastered en er komen 500 kopieën uit van dit album. Op 16 mei zal er een eenmalige concert zijn van de band in de Nanba ROCKETS.

Variable Messiah was de vorige band van Goshi en Hiroshi, zij spelen nu in de visual kei band SUICIDE ALI.


Variable Messiah line-up is:

Zanger Goshi (ex-SARCAZM, nu SUICIDE ALI)
Gitarist Hiroki (ex-TOCICA, nu in onioto)
Gitarist Hiroshi (ex-SARCAZM, nu in SUICIDE ALI)
Bassist Taichi (Project EDEN)
Drummer Aki (ex-TOCICA, ex73shiki, ROLL).

De persoon op de zesde foto is Ikuma, hij was de bassist van de band tot aan zijn overlijden begin januari 2001.

De tracklist van het album is inmiddels bekend.

Tracklist:

01. スズメバチ (suzumebachi)
02. Mechanical stranger
03. 人を殺した夢をみた (hito wo koroshita yume wo mita)
04. Z
05. Plunge on planet
06. THE THIRD CELL
07. 影、彩りて (kage irodorite)
08. 探せない心 (sagasenai kokoro)
09. ベラル (belar)
10. 転生の果てで (tensei no hate de)
11. 狂った時計 (kurutta tokei)
12. ライリ・レイリ・ララ (riley leiri lara)
13. 「Savage?」
14. Door
15. レイノルの神 (reynold no kami)
16. 音も色もない白い部屋 (oto mo iro mo nai shiroi heya)
17. DeadLINE
18. SON OF A BITCH
19. 劣悪遺伝子 (retsuaku idenshi)
20. 喰らう獅子 (kurau shishi)

Bron: Neu Mania

Nieuwe single voor SUGIZO

SUGIZO, bekend van LUNA SEA, gaat een nieuwe single uitbrengen op 24 februari. De single heet PRANA en zal digitaal uitgebracht worden op iTunes.

Ondertussen heeft SUGIZO bekendgemaakt dat hij bezig is met het starten van een nieuw project, waarbij hij elke maand een nieuwe solo single uit zal brengen.

Bron: Jame UK

Eerste maxi single voor Tu[ism]

Tu[ism] gaat een maxi single uitbrengen. De eerste single gaat The Retro Digi Rock heten en bevat 3 tracks. The Retro Digi Rock zal op 14 april uitkomen.

Tracklist:

01. 愛言葉 (ai ketoba)
02. ツインテールはアヒル口 (pigtails ha ahiruro)
03. 見上げた桜 (miageta sakura)

Op de officiële website van de band kan je wat samples beluisteren. Kies op de officiele website voor 'PC'.

Bron: Neu Mania

Nieuwe look voor 9GOATS BLACK OUT




9GOATS BLACK OUT heeft een gloednieuwe commercial geplaatst dat de muziekvideo 願い (negai) bevat. De band heeft daarnaast de officiële website geüpdatet met nieuwe bandfoto's!




Bron: Neu Mania

SEX MACHINEGUNS drummer in SEVEN

SEX MACHINEGUNS drummer KEN’ICHI gaat drummer als support drummer in visual kei band SEVEN. Hij zal tijdens de opnames van de band de drumstel bezetten. Hoelang hij blijft drummer als support drummer is onbekend.

Bron: Neu Mania

maandag 22 februari 2010

Single voor DOG in The Parallel World Orchestra



DOG in The Parallel World Orchestra (DOGinTheパラレルワールドオーケストラ) gaat een nieuwe single uitbrengen op 21 april. De single gaat ワンダー×ワンダー (Wonder x Wonder) heten en komt in twee types uit. De limited type kost 1890 yen en bevat een CD+DVD, de normale kost 1260 yen en bevat alleen de CD.

Bron: Shattered Tranquility

Album voor DAMIJAW

De band DAMIJAW gaat een album uitbrengen. Het album is nog ongetiteld maar gaat op 28 april uitkomen. Daarnaast is bekend gemaakt dat het album in twee edities uitkomt: een eerste druk editie dat 3600 yen gaat kosten en een normale editie voor 3000 yen. De eerste druk editie bevat 12 tracks en een DVD en de normale editie zal een bonus track bevatten.

Bron: Neu Mania

HOMURA stopt met activiteiten

Visual kei band 焔-HOMURA- gaat binnenkort stoppen met activiteiten. De reden om te stoppen is onbekend, maar het laatste liveconcert is wel bekend gemaakt. De band zal afscheid nemen tijdens het concert van 27 maart in de Uruwa Narciss. Het concert draagt de titel the Remembrance of Incarnation【act type:-代償(daishou)-】.

Bron: Neu Mania

Mini album voor Lilas



Lilas (リラ) gaat een mini album uitbrengen. Het mini album gaat REQUIEM heten en komt op 31 maart uit. REQUIEM kost 2000 yen en zal op 5 maart, tijdens het liveconcert in de Takadanobaba AREA, ook te koop zijn.

Tracklist:

01. Psycho Carnival
02. オルゴール (Orgel)
03. 心葬 (Shinsou)
04. Finale

Lilas bestaat uit zanger Jun (絢〜ジュン〜), gitaristen Johann (夜犯〜ヨハン〜) en Take (薫華〜タケ〜), bassist Kuu (空〜クゥ〜) en drummer Mitsuki (光希〜ミツキ〜).

Bron: Neu Mania

Maxi single voor Guruguru Eigakan



Guruguru Eigakan (グルグル映画館) gaat een nieuwe maxi single uitbrengen. De single gaat 或阿呆の半生前編〜さいせんじがけだらなよさ〜 (Aru Ahou no Hansei Zenpen〜Saisenji ga Kedarana yo sa〜) heten en zal 3 tracks bevatten. De single zal alvast verkocht worden tijdens een liveconcert op 4 april. Meer informatie zal binnenkort bekend gemaakt worden.

Guruguru Eigakan is een visual kei band dat sinds 1995 actief is. De band bestaat uit zanger en gitarist Amano Tonbimaru (天野鳶丸), gitarist Numakura Shin (沼倉真), support bassist Gokimi (ゴキミ) en drummer Maeda Kazutomo (前田一知).

Bron: Shattered Tranquility & Officiële website

zondag 21 februari 2010

Aika's projectband wordt officiële band

Aika Project, het project van zanger Aika (速水), heeft een nieuwe drummer. De drummer heet Makoto Motoki (本木 誠, ex-Lyrical Call) en was eerder een support drummer voor Aiko Project. Aika Project zal niet langer als project door het leven gaan, maar als echte officiële band. Hierdoor zal de bandnaam verandert worden naar een passende naam: ASHURRY.

De band bestaat uit:

Zanger Aika (速水),
Gitarist HIDEYUKI,
Gitarist Hayami (速水),
Bassist Gen (謙) en
drummer Makoto Motoki (本木 誠)

De officiele website is inmiddels ook geopend: http://ashurry.com/

Bron: Neu Mania

Tweede album voor Matryoshka


Post-rock band Matryoshka gaat een album uitbrengen. Het album heeft nog geen titel, maar de tracklist is inmiddels wel bekend. Er zullen 7 gloednieuwe tracks op het nieuwe album komen te staan. Sommige van de tracks zijn gedeeltelijk te beluisteren op last.fm en op hun officiële website.

Tracklist:

01. Oblivion
02. Hallucinatory Halo
03. Gentle Afternoon
04. Monotonous Purgatory
05. Niedola
06. Tacitum Nostradamus
07. Butterflysoup

Bron: Neu Mania

Nieuwe LOOP ASH DVD

Om het 10-jarig bestaan te vieren van LOOP ASH, heeft LOOP ASH besloten om een DVD uit te brengen. De DVD heet LOOP OF LIFE X 〜DVD ver.〜 en komt op 21 april uit. De volgende bands zullen op de DVD terug te vinden zijn:Z ip.er, -OZ-, ν[NEU] en ALiBi. Van de DVD zullen 1000 kopieen gemaakt worden. De DVD zal 7350 yen kosten.

Bron: Shattered Tranquility

Eerste maxi single voor Neophilia



De nieuwe visual kei band Neophilia (ネオフィリア) gaat een maxi single uitbrengen. De maxi single zal de eerste zijn voor de band en gaat WHITE & BLACK heten. WHITE & BLACK komt uit op 31 maart en zal 1800 yen kosten voor de normale editie. De speciale editie kost 60 yen extra en bevat een DVD met de muziekvideo van Black File.

Tracklist:

1. Blank File
2. SKIN

Neophilia bestaat uit zanger Kaoru, gitaristen Nana en Kou, bassist Qoo en drummer Maya.

Bron: Neu Mania &; Officiële website

zaterdag 20 februari 2010

Eerste album voor R-shitei

R-shitei (R指定) gaat een album uitbrengen, dit wordt het eerste album voor de band. Het alum gaat 人間失格 (Ningen Shikkaku) heten en komt op 24 maart uit.

De eerste druk editie bevat het album met 10 tracks en een DVD voor 3675 yen.

Tracklist:

1. 人間失格 (Ningen Shikkaku)
2. 花魁パレード (Oiran Parade)
3. 玉砕メランコリィ (Gyokusai Melancholy)
4. 親不孝通りは今日も雨。 (Oyafukou Toori wa Kyou mo Ame)
5. 所詮、私は猫ですもの (Shosen, Watashi wa Neko Desumono)
6. 路地裏の女 (Rojiura no Onna)
7. 拝啓、薔薇色な日々よ (Haikei, Barairo na Hibi yo)
8. 國立少年-ナショナルキッド- (National Kid)
9. アナタ (Anata)
10. 幸あれ (Sachiare)

DVD Tracklist

花魁パレード (Oiran Parade)
花魁パレードメイキング映像 (Oiran Parade Making of Footage)

De normale editie bevat 12 tracks en kost 3150 yen.

Tracklist:

1. 人間失格 (Ningen Shikkaku)
2. 花魁パレード (Oiran Parade)
3. 玉砕メランコリィ (Gyokusai Melancholy)
4. 親不孝通りは今日も雨。(Oyafukou Toori wa Kyou mo Ame)
5. 所詮、私は猫ですもの (Shosen, Watashi wa Neko Desumono)
6. 路地裏の女 (Rojiura no Onna)
7. 拝啓、薔薇色な日々よ (Haikei, Barairo na Hibi yo)
8. 國立少年-ナショナルキッド- (National Kid)
9. 天神駅 (Tenjin Eki)
10. 修羅場 (Shuraba)
11. アナタ (Anata)
12. 幸あれ (Sachiare)

Bron: Shattered Tranquility

Maxi single voor Zip.er

Zip.er gaat een nieuwe maxi single uitbrengen. De single gaat dream catcher heten en komt op 21 april uit.

dream catcher komt uit in twee types, zal 3 tracks bevatten en 1575 yen kosten. Meer informatie zal binnenkort bekend gemaakt worden.

Bron: Neu Mania

Mini album voor Elm

De band Elm (エルム) gaat hun eerste mini album uitbrengen. Het album zal eind april uitgebracht worden. Er zullen 5 tracks op dit mini album komen te staan.

Meer informatie zal binnenkort bekend gemaakt worden.

Bron: Shattered Tranquility

V-ROCK FESTIVAL op DVD

Voor diegene die het V-ROCK FESTIVAL afgelopen oktober hebben gemist, kunnen vanaf 31 maart de DVD kopen met een liveregistratie van het festival.

In totaal zullen er 14 artiesten en interviews met hen op de DVD te zien zijn. Van elke band zullen twee liedjes te zien zijn. In totaal duurt de DVD 90 minuten en zal het 3900 yen kosten.

De volgende artiesten zullen op de DVD te vinden zijn:

DaizyStripper, Aoi, BOUNTY, irokui., and, Ninjaman Japan, heidi., VelBet, Toon Factory, -OZ-, 【_Vani;lla】, exist†trace en D=OUT.

Je kan de DVD alvast bestellen bij de nieuwste winkel van CD Japan, Cool Japan Store.

Bron: Neu Mania

Preview SuG'S dot.0 online

Op de officiële website van SuG kun je previews beluisteren van het aankomende alum TOKYO MUZiCAL HOTEL.

Inmiddels is bekend geworden hoe de nieuwe muziekvideo gaat heten. De muziekvideo heet dot.0 en de preview is inmiddels online te bekijken.



Bron: Officiële website (via Miyu)

vrijdag 19 februari 2010

Nieuwe blogs voor Misaruka

Ook Misaruka heeft besloten om hun blogs te verhuizen naar Ameba.

Rui: http://profile.ameba.jp/misaruka-rui
Vetchie: http://profile.ameba.jp/misaruka-vetchie
Mizuki: http://profile.ameba.jp/misaruka-mizuki
Azami: http://profile.ameba.jp/misaruka-azami

Bron: Shattered Tranquility

exist†trace komt naar Europa

exist†trace komt voor de tweede keer naar Europa en slaan deze keer Nederland niet over. Op 2 mei zullen de dames in Tivoli de Helling staan.

Tourdata:

25 april, XO Club, Moskou, Rusland
28 april, Tavastia, Helsinki, Finland
30 april, Columbia Club, Berlijn, Duitsland
1 mei, Zeche, Bochum, Duitsland
2 mei: Tivoli De Helling, Utrecht, Nederland
3 mei: The Underworld, Londen, Groot Brittanie
5 mei: Nouveau Casina, Parijs, Frankrijk
6 mei: Le Kao, Lyon, Frankrijk
7 mei: Salamanca, Barcelona, Spanje

Kaarten voor het concert in Tivoli de Helling kosten 22 euro in de voorverkoop. Hou er rekening mee dat er servicekosten bij komen en dat je op de dag zelf aan de kassa meer betaald.

Bron: me-shop & Tivoli

Nieuwe look voor HERO

De mannen van HERO hebben een nieuwe look. De look lijkt veel op de vorige look, maar er is veel aandacht besteed aan een nieuwe of aangepaste kapsel.



Bron: Neu Mania

Maxi single voor BugLug

BugLug gaat op 7 april een maxi single uitbrengen. De single gaat ASOBIZ heten en komt uit in twee edities.

De limited editie bevat de CD en DVD en zal 1890 yen kosten. Op de DVD staat de muziekvideo van Grazie!!.
De normale editie bevat alleen de CD en kost 1260 yen.

Tracklist:

01. Grazie!!
2. オオカミボウイ (Ookami Bowie) (alleen bij de normale editie)
02. Hu.Mor.Box

Bron: Neu Mania

donderdag 18 februari 2010

Tracklist MiD DERACINE's TODESTRIEB E.P. bekend

MiD DERACINE's aankomende single, TODESTRIEB E.P., heeft een cover en tracklist.

Tracklist:

01. IF I CAN’T BE YOURS
02. PERSONA
03. INVISIBLE LAMENT

Bron: Shattered Tranquility